Zonwering op maat van uw woning

Natuurlijk licht is essentieel voor de mens. Het is cruciaal voor ons gevoel van welbehagen en bovendien is het dé ideale gratis verlichtingsbron.
Door voldoende vensters te voorzien trachten wij dit natuurlijk licht dan ook zoveel mogelijk in onze woningen binnen te laten schijnen.Maar op warme zomerdagen kan een goede zonwering vermijden dat uw woning verandert in een sauna. Behoud dus de aangename temperaturen binnenshuis. Dit kan dankzij de aangepaste zonwering zoals zonnetenten en windvaste screens. Zo heeft u de zon te allen tijde onder controle. Bovendien kan u uw zonwering laten automatiseren. Wat u ook verkiest, deze firma bekijkt de verschillende mogelijkheden met u en plaatst een zonwering op maat.

Bij hoge intensiteit – in de zomer – kan de overvloed aan natuurlijk licht het binnencomfort immers ernstig verstoren door:
1. Oververhitting (broeikaseffect)
2. Verblinding
3. Verkleuring van meubilair

4. Weerkaatsing in TV- en computerschermen

Deze tijdelijke negatieve invloeden van het natuurlijk licht kunnen vermeden worden door toepassing van een aangepaste windvaste zonwering. Wat u ook verkiest, deze firma bekijkt de verschillende mogelijkheden met u en plaatst een zonwering op maat.

Screens

Screens houden de zonnestralen tegen maar laten toch voldoende licht door. U kunt ze handmatig bedienen of elektrisch, en ze bestaan in alle mogelijke kleuren. De kast en de geleiders kunnen in dezelfde RAL-kleur als uw raam. Screens zijn trouwens heel populair als zonwering. Daarnaast plaatsen wij onder andere ook zonnetenten. Indien gewenst, kan de zonwering voorzien worden van een automatisch systeem voor het openen en sluiten.

Nieuwbouw- en renovatieprojecten

Wij bieden zowel oplossingen aan voor nieuwbouw als renovaties. De keuze van het type zonwering en positionering hangt van verschillende factoren af. Veel is afhankelijk van de oriëntatie van uw woning. U heeft hier de keuze uit verduisterende of filterende zonwering. Op deze manier kan u genieten van de voordelen van de zon. Nog een voordeel is dat u dankzij een zonwering in de zomer niet nodeloos uw airco of ventilator dient aan te zetten, waardoor u heel wat kan besparen op uw energiekosten.

Interesse in onze diensten? Aarzel niet om contact op te nemen als u nog vragen heeft of vrijblijvend een offerte wil laten opstellen.