Zonnetenten

Voor het laten plaatsen van zonnetenten bent u bij Ramen & Deuren Yves Cannaerts aan het juiste adres. Deze zorgen ervoor dat de zonnestralen worden buitengehouden en dat uw woning minder opwarmt. Tevens wordt het teveel aan rechtstreekse zonnestralen geweerd zodat te fel zonlicht wordt getemperd.

Verschillende mogelijkheden

Ook bij zonnetenten heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden qua uitvoering en kleur. Zonnetenten houden trouwens niet alleen warmte tegen, maar ze zorgen er ook voor dat u schaduw verkrijgt op uw terras. Tevens hebben ze een geavanceerde, vuilafstotende coating op het doek zodat de zonnetenten langer hun kleur behouden en een betere bescherming bieden tegen regen. U heeft de keuze tussen open en gesloten modellen. Gesloten modellen gaan langer hun kwaliteit behouden doordat u deze volledig kan afschermen van weer en wind. Bij open zonnetenten is dit echter niet het geval.

Offerte en contact

Wenst u ook zonnetenten te laten installeren? Wenst u bijkomende inlichtingen, een offerte of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact op met Ramen & Deuren Yves Cannaerts uit Hallaar. Wij nemen uw project graag uit handen.