Windvaste screens

Wenst u zonwering te laten plaatsen in uw woning? Dan kan u kiezen tussen vershillende soorten screens. De verticale zonwering is heel populair voor gezinswoningen en bestaan uit een gesloten kast met daarin een rol met een doek errond gewikkeld. 

Werking screens

Door een speciale techniek bevestigt aan het doek, zorgt het ervoor dat deze u een windvaste situatie verzekeren. Het doek bestaat uit glasvezel, wat ervoor zorgt dat uw zicht naar buiten toe niet volledig wordt afgesloten. Afhankelijk van welk type doek u kiest, kan een screen van 65 tot ongeveer 90% licht tegenhouden. Bovendien zijn de glasvezeldoeken onontvlambaar en brandvertragend.

Screens zorgen ervoor dat de warmte en het zonlicht buiten worden gehouden. Zo hoeft u geen onnodige kosten te maken door bijvoorbeeld een airco te laten installeren. Tevens kunnen ze worden voorzien van een zonsensor en geautomatiseerd en bediend worden met een afstandsbediening. Door de verduistering, kan u ook uw privacy garanderen en besparen ze u energie. Een heel belangrijk voordeel is dat ze een beschermende functie uitoefenen: laten schadelijke UV-stralingen niet door!

Contact opnemen

Interesse of vragen? Neem gerust contact op en we doen ons best om u zo snel mogelijk verder te helpen.