Reynaers aluminium ramen

Aluminium is een zeer sterk materiaal en 100% recycleerbaar. Het strakke profiel van een raam in aluminium zorgt voor een heel moderne en stijlvolle uitstraling. Welk type woning u ook hebt, op esthetisch vlak scoort aluminium altijd. Aluminium ramen zijn zeer robuust: ze verslijten of vervormen niet, behouden hun kleur en zijn bovendien beschermd tegen inbraak.

Voor de aluminium ramen werken we met het Belgische topmerk Reynaers Aluminium. Zo kunnen we ramen op maat leveren, aangepast aan jouw behoefte. Reynaers is dé toonaangevende ontwikkelaar van innovatieve, duurzame profielen in Europa. Aluminium ramen zijn slank en elegant, maar toch superstevig en bieden ook een uitstekende isolatie.Die kwaliteiten maken van aluminium hét materiaal voor de architectuur van vandaag. 

Een aluminium raam is altijd een lust voor het oog. U kiest voor jarenlang en zorgeloos woonplezier, want aluminium is één van de meest duurzame bouwmaterialen: bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk. Het slanke profiel van aluminium ramen garandeert bovendien maximum lichtinval.  

Laat de zon nu maar schijnen!

 

Documentatie

Klik op onderstaande iconen om te bladeren door onze documentatie.

CF77

CP130

CP155

CS77

Inspiratieboek Reynaers

Masterline

Purity

SL38