Keurig maatwerk voor ramen en deuren

Zoekt u een specialist voor het leveren en plaatsen van ramen en deuren? We leveren de beste kwaliteit en een verregaande service aangepast aan de wensen en het budget van de klant.

Aluminium, PVC en hout

Yves Cannaerts Ramen & Deuren is een uiterst betrouwbare partner die u volledig begeleidt en alle zorgen uit handen neemt. Wij maken gebruik van kwaliteitsvolle materialen van Belgische makelij zoals Reynaers voor aluminium, Gealan voor PVC ramen en hout via de schrijnwerkerij. Alles wordt tot op de millimeter precies ontworpen, gemaakt en geplaatst en dit zowel bij nieuwbouw als renovatiewerken.

Diverse profielen en kleuren

Wij plaatsen ramen en deuren met een lange levensduur en een prima warmte- en geluidsisolatie. Het plaatsen van glas in het raam voeren wij ter plaatse uit. Voor de afwerking aan de binnenzijde van het raamkozijn gebruiken we watervaste MDF, PVC of indien gewenst kan de afwerking ook gebeuren met bezetting. U hebt de keuze uit diverse stijlen, profielen en kleuren van ramen en deuren. Wij passen ons moeiteloos aan elke klant aan en zoeken voortdurend naar vernieuwing.

Hebt u nog vragen? Neem dan beslist contact op. Wij helpen u graag verder.