PVC Ramen

PVC is dé populairste grondstof voor ramen en de meest milieuvriendelijke keuze. PVC ramen zijn budgetvriendelijk en optimaal warmte-isolerend, zonder dat je hoeft in te boeten op de esthetische waarde. Deze ramen zijn geschikt voor elke stijl en smaak. PVC geeft uw woning een elegant en modern uitzicht.

Ook in landelijke woningen zijn PVC ramen nauwelijks van houten ramen te onderscheiden. PVC ramen zijn heel makkelijk in onderhoud. En bovenal heeft PVC een enorm isolerend vermogen omdat PVC een water- en winddicht materiaal is. Door nieuwe ramen te laten plaatsen, die veel beter isoleren dan de bestaande, kan u enorm veel op uw verbruik besparen en zullen de energiekosten fors dalen. Met PVC ramen wordt energiezuinigheid pas écht realiteit.

Voor de PVC ramen doen we een beroep op het merk Gealan. Zij zijn niet toevallig wereldleider in hun vakgebied: hun ramen zijn sterk isolerend en overal toepasbaar.
Zij bieden een zeer uitgebreid gamma aan kleuren, vormen en stijlen. PVC ramen zijn van nature wit, maar de kleurmogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Ga je voor de beste prijs-kwaliteit, kies dan PVC ramen!

Doorblader onze verschillende productfoto's en neem zeker een kijkje in onze documentatie.

Documentatie

Klik op onderstaande icoontjes om de pdf te openen.

S 9000 Huisdeuren

Mijn huis, mijn ramen

Groei door inovatie

Hefschuifdoor S8000

HST S9000

S 9000

Systeemprospekt S9000