Opbouwrolluiken

Deze worden boven op het raamkozijn gemonteerd en zijn ideaal bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Nog een pluspunt is wanneer er geen plaats is voor een inbouwrolluik, dan kan men dit oplossen met een opbouwrolluik. 

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Een opbouwrolluik vormt één geheel met uw raam. Doordat deze wordt geïnstalleerd samen met het raam, kan u de kostprijs aanzienlijk drukken. Om de kans op beschadiging te beperken wordt alles op voorhand gemaakt. Tevens zorgen we ervoor dat het estetisch één geheel vormt met uw woning. De kast zelf kan aan de binnenzijde heel makkelijk te openen.Deze wordt geïsoleerd tegen warmteverlies en daardoor heb je minder lawaaihinder. De lamellen zijn gemaakt in PVC of aluminium. Wat u ook verkiest, wij volgen uw voorkeur. Bovendien bestaan er verschillende RAL-kleuren waaruit u een keuze kan maken. Zo kan u een kleur kiezen die mooi aanlsuit op het uitzicht van uw woning. 

Voordelen op een rijtje

Het laten plaatsen van opbouwrolluiken heeft zeker zijn voordelen. Zo is er een gedeeltelijke of volledige verduistering mogelijk die u meer privacy biedt. Ook biedt het weinig tot geen verlies aan ruimte of lichtinval. Doordat de rolluikkast is geïsoleerd, kan u verwarmteverlies tegengaan. Ook zijn deze rolluiken extreem winddicht doordat het raam en rolluik één geheel vormen. En daarbovenop kan u kiezen tussen handmatige- of electrische bediening. Dus waar wacht u nog op! Laat vandaag nog uw opbouwrolluiken installeren door een vakman met kennis van zaken. U kan steeds contact opnemen voor bijkomende inlichtingen.