Inbouwrolluiken

Yves Cannaerts Ramen & Deuren heeft een ruim gamma aan inbouwrrolluiken, beter bekend als de traditionele rolluiken. Deze zijn in de meeste woningen beschikbaar. Bij Bij ons kan u terecht voor een ruim aanbod aan kleuren afgestemd op uw woning. Deze rolluiken zorgen voor de afscherming van het licht. Maar dankzij de innoverende technieken op de markt zijn er steeds meer en meer voordelen aan verbonden bij de installatie van inbouwrolluiken. Vraag zeker meer inlichtingen aan!

Plaatsing en voordelen

Deze rolluik is een scherm van horizotale lamellen en wordt aan de buitenzijde van het raam gemonteerd. Wanneer u uw rolluiken naar beneden laat zal het scherm vlak tegen het raam hangen. Deze worden gemaakt van aluminium of kunststof, dus aan u de keuze waar uw voorkeur naar uitgaat. De rolluiken zorgen voor een perfecte isolatie doordat ze worden gemonteerd achter de gevel. Zo kan er geen zijwind aan uw raam en zorgt het voor koelte in de zomer en warmte in de winter. Daarbovenop beschermt het tegen alle weersinvloeden en uv-straling. En als bijkomend voordeel werkt het heel geluiddempend. 
 
De plaatsing laat u best over aan professionelen. Het monteren ervan vraagt de nodige kennis van zaken, dus kan u alles best uit handen geven van een vakman. Een inbouwrrolluik neemt trouwens amper ruimte in en werkt uitstekend als inbraakpreventie. Deze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar zodat u een oplossing vindt die in lijn loopt met uw woonstijl.

Contact opnemen

Interesse in het laten plaatsen van inbouwrrolluiken? Wenst u bijkomende informatie of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact op en we staan u graag bij met advies.